array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Kineastë e skenarist, pro e kundër projektligjit për Kinematografinë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti ka publikuar dhe hapur për diskutim publik Projektligjin e ri për Kinematografinë.

Projekti 120 milionësh, AKP-ja thotë se kishte shkelje gjatë caktimit të kufirit me NPB-në

Ndërmarrja Publike Banesore nuk e ka caktuar në mënyrë të rregullt mexhen me Agjencin Kosovare të Privatizimit për të saktësuar pronën në të cilën ...

Buxheti 2022, gjyqësorit dhe prokurorisë i shtohen 5.7 milionë euro

Me projektligjin për buxhetin për vitin 2022, për Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGjK) në kuadër të secilit bëjnë pjesë Gjykata Supreme, Gjykata e ...

Diskriminimi i klientit vetëm pse është nga komunitetet pakicë, dënimet që i parasheh ligji

Në një lokal në Gjakovë po dyshohet se është refuzuar t’u shërbehet qytetarëve të komuniteteve.

Thyhet bastioni 20-vjeçar i PDK-së në Shtime

185 vota të qytetarëve të Shtimes i dhanë fitoren Qemajl Aliut të Lëvizjes Vetëvendosje në balotazhin e 14 nëntorit dhe thyen bastionin 20-vjeçar të Partisë Demokratike të ...

Shqetësime në Kosovë lidhur me shtytjen e qeverisë për vetting

Ka një shqetësim në rritje në Kosovë lidhur me kursin e qeverisë që ndërlidhet me iniciativën për vetting të gjyqtarëve dhe prokurorëve, iniciativë kjo ...