Fshatrat dhe qytetet përreth Ferizajt që nuk do kenë rrymë

KEDS në një njoftim të saj ka treguar për zonat në rrethin e Ferizajt të cilat do mbesin pa rrymë gjatë javës së ardhëshme

-Më 14.08.2018 prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Me 14.08.2018 nga ora   10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

-Me 14.08.2018 nga ora   12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bechtel & Enka.

-Me 14.08.2018 nga ora   14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava dhe bizneset në Gerlicë.

-Më 14.08.2018 prej orës 08:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznese private.

ETIKETA

10 Gusht 2018 - 21:52

Kreshnik Gashi 10/08/2018 - 21:52
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend