Foto: Arkiv

FOTO EKSKLUZIVE: I Arrestuari për Terrorizëm në Gjykatën e Pejës

Rakip Abdyli, i arrestuari sot në orë e mëngjesit për veprën shtytje për terrorizëm, ka dalë para Gjykatës Themelore të Pejës për caktimin e masës së sigurisë.

Rakip Abdyli, i arrestuari sot në orët e mëngjesit për veprën shtytje për terrorizëm, ka dalë para Gjykatës Themelore të Pejës për caktimin e masë së sigurisë.

Me pantolla të shkurtër, një bluzë të gjelbër në të zezë, i riu nga rrethina e Opojës, Abdyli, është sjellë në pranga para gjykatësit të procedurës paraprake për t’u njohur me dyshimet për të cilat ai është arrestuar.

Prokurorja e rastit nga Prokuroria Speciale, Merita Bina-Rugova tha gjatë seancës së sotme se Rakip Abdyli është ndaluar si i dyshuar për thirrje për terrorizëm.

KALLXO.com ka siguruar fotografi ekskluzive të të akuzuarit gjatë seancës.

Pak më vonë, KALLXO.com sjell edhe raportin me deklaratat e prokurores dhe të dyshuarit gjatë seancës.

14 Prill 2017 - 17:18

Shkodran Nikçi 14/04/2017 - 17:18
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend