Flet avokati i policit të dyshuar për abuzim seksual me të miturën

Në Gjykatën e Prishtinës ka përfunduar seanca dëgjimore në rastin e policit V.V,, i dyshuar për abuzim me 16-vjeçaren nga Drenasi. Pas seancës është deklaruar Bekim Kafexholli, avokat i policit të dyshuar. Avokati tha se sapo ka përfunduar seanca dëgjimore. “Prokuroria i dha pretendimet e veta dhe ne si mbrojtje i dhamë kundërshtimet tona pasi … Continue reading Flet avokati i policit të dyshuar për abuzim seksual me të miturën