Fisnikët argëtojnë diasporën në Drenas

Komuna e Drenasit ka nisur aktivitetet për muajin e Mërgatës 2018, dhe sonte në sheshin “Fehmi Lladrovci” duke filluar nga ora 22:00 do të përformoj drejtpërdrejt grupi muzikor Fisniket.

Komuna e Drenasit ka bërë thirrje për pjesëmarrje të qytetarëve në këtë event.

Ndryshe, ky event mbahet nën patronatin e kryetarit të Komunës, Ramiz Lladrovci dhe do të zgjasë plot 28 ditë me aktivitete të ndryshme në sheshin “Fehmi Lladrovci” për nder të bashkatdhetarëve tanë që do të vijnë gjatë muajve të verës ne vendlindjet e tyre.

Aktivitetet përfshijnë vendosjen e shtëpizave të Drurit në Shesh me pije freskuese gjatë tërë muajit, aktivitete artistike, si: muzikë live, DJ, ekspozita e pikturës dhe fotografisë nga artistë vendor, të diasporës dhe vendeve të ndryshme si Shqipëria, Maqedonia etj.

Eventi Muaji i Mërgatës organizohet nga Komuna e Drenasit në bashkëpunim me OJQ “Panajot Kanaçi”.

12 Korrik 2018 - 17:38

Doruntina Baliu 12/07/2018 - 17:38
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend