Pajiset ku paguhet për të hyrë në tunel | Foto: RTV 21

Fillojnë Pagesat Para Tunelit të Kalimashit

Pagesat për të hyrë në tunelin e Kalimashit tashmë kanë filluar.

Në rrugë janë vendosur pajisjet ku mund të paguhet taksa për të hyrë dhe për të dalë nga tuneli.

Shqipëria do të fillojë së aplikuari tarifën prej 5 eurove për një hyrje dhe tashmë procesi është vetëm në fazat testuese.

Shumë qytetarë sidomos të Kosovës e kanë kundërshtuar këtë vendim të shtetit shqiptar.

28 Mars 2018 - 10:02

RTV 21 28/03/2018 - 10:02
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend