Festivali i Rahovecit pjesë e rrjetit të Festivaleve dhe ngjarjeve kulturore të Europës

Festivali Ndërkombëtare i Poezisë që për të katërtën herë më radhë nga 15 deri më 17 shtator, 2018, në Rahovec, do të jetë pjese e rrjetit të Festivaleve dhe ngjarjeve kulturore të Europës. Drejtori i Festivalit të poezisë dhe një nga themeluesit dhe drejtori i Festivalit të Poezisë, Fahredin Shehu ka  bërë të ditur se … Continue reading Festivali i Rahovecit pjesë e rrjetit të Festivaleve dhe ngjarjeve kulturore të Europës