Krimi me diploma

 

Të premten, emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi pamjet ekskluzive të arrestimit të personave që merreshin me shitjen e diplomave false.

Ndiqni pamjet nga negociatat dhe pagesat për diploma false, e gjithashtu pamjet e arrestimit të pesë peronave që merreshin me shitjen e diplomave.

Si iu ra në gjurmë Prokuroria dhe Policia këtyre të dyshuarve, ekskluzivisht për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ ka folur prokurori i shtetit nga Prokuroria e Prizrenit, Petrit Kryeziu.

“Kemi punuar shumë ngushtë me disa njësite policore dhe sot ashtu qysh edhe kemi planifikuar u bë arrestimi i pesë personave të dyshuar”, ka thënë Kryeziu për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’.

Në pjesën e dytë të emisionit ndiqni kontrollet e Administratës Tatimore të Kosovës në bizneset e rajonit të Mitrovicës.

Këto biznese u kontrolluan pas raportimeve të qytetarëve në KALLXO.com se të njëjtat nuk lëshojnë kuponë fiskal dhe mbajnë punëtorë të pa regjistruar si tatim pagues.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!