Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

KALLXOPernime me pulmologun Shpëtim Thaçin - LIVE

I ftuar sonte në #KALLXOPernime përballë Jeta Xharrës është pulmologu Shpëtim Thaçi.

Ai sonte do të flas për sfidat e mjekëve në Pulmologji në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në këtë kohë pandemie.

Përveç tjerash, në këtë debat do të diskutohet edhe për ngarkesën e klinikës gjatë kohës së pandemisë si dhe trajtimin e pacientëve të shtrirë në këtë klinik.

Debati transmetohet LIVE në KALLXO.com si dhe në RTV Dukagjin.