Visar Morina: Shembulli i suksesit

Visar Morina: Shembulli i suksesitKëtë të enjte në ‘Jeta në Kosovë’ do të ndiqni debatin me artistët që fituan çmime ndërkombëtare në festivale të Evropës për punën e tyre me filmin “BABAI”.Kush janë aktorët e kush është regjisori i këtij filimi? Çfarë problemesh kishte kaluar regjisori i këtij filmi Visar Morina?

 

Kur kishte filluar realizimin e këtij filmi dhe si ishte pritur kjo nga aktorët që tashmë kanë bërë famë ndërkombëtare?

 


‘Jeta në Kosovë’ transmetohen cdo të enjtë nga ora 20:20 dhe repriza
 të premten në mesditë.