“Jeta në Kosovë”: Intervistë me Besnik Bislimin dhe debat me shqiptarët në Amerikë

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” u transmetua intervista me ministrin e Financave, Besnik Bislimi. Ministri dha sqarime për masat e pakos emergjente. Çka do të bëhet me 400 mijë pagesa e kërkesa për kompensim? Kush po mundohet të aplikojë për këto fonde e nuk u takon? Pse ata që kanë aplikuar për masën 15 … Continue reading “Jeta në Kosovë”: Intervistë me Besnik Bislimin dhe debat me shqiptarët në Amerikë