Jeta në Kosovë Debaton për Ngjarjet në UP

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’, drejtpërdrejt pas lajmeve qendrore të RTK-së, do të flasim për ngjarjet e sotme para rektoratit të Universitetit të Prishtinës.

Për të diskutuar për atë se çka ndodhi sot, Muhamet Hajrullahu ka ftuar:

Besa Luzha- ligjëruese në UP

Bujar Dugolli – ligjërues në UP dhee

Arben Hajrullahu – ligjërues në UP

Ndiqeni sonte në 20:20 Jeta në Kosovë dhe dërgoni komentet tuaja në Facebook/jetanekosove