GJENDJA E SHKOLLAVE TË REJA

Pse po prishen shkollat e reja, rishtazi të ndërtuara? Cilat janë arsyet e prishjes dhe demolimit të tyre?  Kush i ka fajet për kualitetin e dobët të ndërtimit të këtyre objekteve shkollore? Çfarë thonë në Ministrinë e Arsimit, në drejtoritë komunale të arsimit, e çfarë në kompanitë ndërtuese të këtyre objekteve?

Ku dhe si u ndërtuan objekte shkollore të cilat nuk u shfrytëzuan asnjëherë deri tash?

Pse nxënësit në komunën e Vushtrrisë ende mësojnë në shkolla-montazh?

Jeta në Kosovë, çdo të enjte në orën 20:20 dhe repriza të premten në mesditë.