Çka po ndodhë në UP?

Jeta në Kosovë të enjten debaton për premtimet e menaxhmentit të ri të UP-së pas protestave e dorëheqjeve që ndodhën në këtë universitet.

Cilat janë detyrat e këtij menaxhmenti? Pse Berishaj thotë se i ka duart e lira të veprojë në UP?
Kush është skeptik se gjendja në UP mund të rregullohet shpejt?
Pse studentët thonë se nuk po studiojnë, por po mësojnë në UP? Pse sipërmarrësit po kanë telashe të gjejnë kuadro që dalin nga UP-ja për t’i punësuar ata?

Po ashtu pas debatit do të transmetohet reportazhi hulumtues rreth problemeve të shkollimit të fëmijëve me aftësi të kufizuara.

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte në ora 20:20 dhe reprizohet të mërkurën në mesditë.