Zgjedhjet në Këshillin Gjyqësor të Kosovës

Këtë të diel “Drejtësia në Kosovë” diskuton për zgjedhjet në Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Pse u kontestua zgjedhja e Enver Pecit në krye të KGJK-së?
Çfarë parregullsish pretendon Sali Mekaj se e kanë shoqëruar procesin zgjedhor për kryesues të KGJK-së?

Pse pretendimet e tij u hodhën poshtë nga anëtarët e  KGjK-së?
Me sa vota për u zgjodh Enver Peci kryesues i KGjK-së?
A do japë dorëheqje z. Peci në rast se nuk e përmbush planin e tij?

Në fund ndiqni rubrikën “Policia”.

“Drejtësia në Kosovë” transmetohet çdo të diel në ora 21:00 dhe repriza të mërkurën në mesditë.