Rrëfimi i Prokurores së ‘Prontos’

  Në një intervistë për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’, Prokurorja Speciale, Drita Hajdari, ka folur për të fortët e rastit Pronto Hajdari ka potencuar se politika ndikon në drejtësi ndërsa ka komentuar edhe deklaratat e Kryeprokurorit Aleksandër Lumezi rreth mungesës së provave në rastin ‘Pronto’. Biseda sjell risi rreth hetimit dhe sqaron formën se si … Continue reading Rrëfimi i Prokurores së ‘Prontos’