Puna e prokurorëve të EULEX-it

Këtë të diel në “Drejtësia në Kosovë” ndiqni emisionin për punën e prokurorëve të EULEX-it.

Nga kanë ardhur prokurorët e EULEX-it të cilët hetojnë krime në Kosovë?
Çfarë përvojash kanë ata në vendet e tyre?

Me çfarë hetimesh po merret Task Forca e EULEX-it në Mitrovicë?
Pse ata nuk kanë arritur t’i zbardhin krimet e kryera gjatë vitit 2000-2004 apo edhe krimet e kryera së fundmi si vrasja e Selver Haradinajt?

“Drejtësia në Kosovë” transmetohet cdo të diel në ora 21:00 në RTK dhe repriza të mërkurën në mesditë.

Foto (http://www.rnw.nl)