Monitorimi i gjykatave 2012

Pse prokurorët vendorë dështuan në argumentimin e aktakuzave për korrupsion?
Si komentohet ky fakt nga drejtuesit e sistemit gjyqësorë?

Në cilat raste janë identifikuar gjykatës dhe prokurorë të cilët kanë shkelur rregulla të procedurës penale?
 
Çfarë masash duhet të merren ndaj tyre?
Pse telefonat po vazhdojnë të jenë pjesë e gjykimeve?
Pse asnjë gjykatës nuk është vënë para përgjegjësisë për shkak se lejoi të përdorej telefoni gjatë gjykimit?
 
Sa përqind të seancave gjyqësore mbahen jashtë gjykatores?
 
Në fund të emisionit ndiqni rubrikën ‘Policia’.
 
“Drejtësia në Kosovë” transmetohet çdo të diel në ora 21:00 në RTK dhe repriza të mërkurën në mesditë.