Kërrcënohet punëtori i Bechtel Enka

Një rojtar i Bechtel-Enka-s është kërcënuar me armë zjarri.  Rojtari tregon se i ka parë dy persona të cilët po vidhnin naftë nga kamionët e kësaj kompanie.   Sipas dëshmitarit personat e dyshuar kur janë vërejtur nga ai kanë shtënë me armë zjarri dhe kanë ikur në drejtim të panjohur. Ndiqni reagimin e policisë.