Grabitet një vajzë në Kijevë

Në mes Kijevës dhe Cerovikut është grabitur një vajzë e cila ishte duke u kthyer nga shkolla.
Policia ka identifikuar veturën e dyshuar në fshatin Dobërdol. Policia gjen maskat dhe litarët me të cilët është lidhur viktima.
Policia vihet në kërkim edhe të dy personave të tjerë që dyshohet se kanë marrë pjesë në këtë grabitje. Pasi takon personin e dytë policia kupton vendndodhjen e personit të tretë. Ndiqni aksionin në kapjen e të dyshuarve.