FOTO ILUSTRIM

Video:Digjen Autobusët në Mitrovicë

Kamera e Rubrikës “Policia” ka filmuar momentet e intervenimit të policisë gjatë incidentit të djegies së autobusëve në Mitrovicë.

Në videon e transmetuar gjatë nëntorit 2015 shihet reagimi i policisë zjarrfikësve dhe organeve të tjera në tentativën e tyre për të shuar zjarrin.