Sonte: Debati për ekonominë dhe financat e Kosovës

Ish- ministrat që kanë udhëhequr ministritë e Ekonomisë dhe Financave do të përballen në debat për të dhënë përgjigje për shumë tema të ndryshme ...

Skender Hyseni tregon së për çfarë i kishte telefonuar ambasadori i atëhershëm amerikan

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Skënder Hyseni gjatë emisioni DebatPernime deklaroi së gjatë kohës kur drejtonte Ministrinë i kishte telefonuar ambasadori i atëhershëm amerikan, Christopher ...

Haki Abazi flet për sulmin nga Dardan Molliqaj

Ish-anëtari i shoqërisë civile, Haki Abazi, tha së partitë politike duhet që të ballafaqohen me qytetarët dhe të deklarojnë që dhuna nuk lejohet në zgjedhje.

Hyseni: Të përgjysmohet buxheti për asfalt, të rritet për politikën e jashtme

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Skënder Hyseni, u shpreh në DebatPernime së Qeveria e ardhshme duhet të ketë prioritet zhvillimin ekonomik dhe politikën e jashtme.

Haki Abazi: Ambasadorja jonë në ShBA punoi për ndarjen e Kosovës

Ish-anëtari i shoqërisë civile, Haki Abazi tha së në Qeverinë e ardhshme duhet larguar njerëzit qe ia kanë ‘ngulfatur’ frymën sistemit diplomatik.

Burim Ramadani: Ministria ruse ka lëshuar komunikata më shumë se Serbia kundër FSK-së

Burim Ramadani, ish-zëvendësministër i Ministrisë së Mbrojtjes, tha se gjatë procesit të transformimit të FSK-së kanë parë pengesa të brendshme më shumë sesa të jashtme.