Emërimet ‘Politike’ me Konkurs

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ diskutohet për punësimet e militantëve partiakë në pozita në larta dhe në shërbimin civil.

Cila parti politike ka të emëruar me konkurs militantë partiakë në borde të ndërmarrjeve publike, agjenci të pavarura dhe pozita tjera të larta?

A është rastësi që dhëndri i Fatmir Limajt, nipi i Jakup Krasniqit dhe kunata e Valdete Bajramit janë punësuar brenda 6 muajve në ministrinë që udhëhiqet nga NISMA?

Cila parti politike lyp më së shumti ‘hise’ në punësime?

Si i portretizon militantët e partive politike deputeti i AAK-së?

A i kanë ‘përzënë’ nga puna PDK e VV militantët e LDK-së?

A kishte punësuar Vetëvendosje militantë partiakë?

Sa ka pasur sukses memorandumi me Ambasadën Britanike tri vjet pas nënshkrimit të tij?

Për punësimet në pozita të larta flet edhe përfaqësuesi i kompanisë angleze, e cila ndihmon Kosovën që të zgjedh njerëzit më të mirë në këto pozita.

Po ashtu në këtë emision flasin edhe deputetët e partive politike në pozitë e opozitë.

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ transmetohet të enjten në 20:15 dhe repriza të premten ne mesditë në RTK.

www.kallxo.com

13 Dhjetor 2018 - 17:03

Erjonë Popova 13/12/2018 - 17:03
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend