Drenasi, komuna me numrin me të madh të drejtoreshave

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka emëruar sot dy drejtoresha në dy drejtori të kësaj komune. Kjo komunë nga 12 drejtori, nga sot do te udhëheqin 7 gra  dhe 5 burra. Përmes një postimi në “Facebook” është bërë e ditur se Shqipe Zogu do të udhëheq Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ish … Continue reading Drenasi, komuna me numrin me të madh të drejtoreshave