Isa Mustafa në Kuvend. Foto: Atdhe Mulla.

Udhëtimi i Isa Mustafës e Vlora Dumoshit me ‘business clas’ - Dokument

Një udhëtim i delgacionit qeveritar, të cilit i printe Isa Mustafa kishte kushtuar 9 mijë e 78 euro vetëm për bileta të aeroplanit.

Delegacioni numëronte 6 anëtarë, por jo të gjithë kishin paguar biletën e aeroplanit të njëjtë.

Në relacionin Prishtinë-Vienë-Shtutgart, çmimi i biletave për Isa Mustafës dhe Vlora Dumoshin ishte ndryshe nga pjesa tjetër e delegacionit.

Sokol Havolli, Agim Sponca, Burbuqe Thaçi e Drilon Zogaj kishin shpenzuar së bashku 5 mijë e 6 euro për bileta të aeroplanit.

Një biletë e tyre kishte kushtuar 1 mijë e 251 euro dhe kishte qenë biletë ‘Economy (B)’.

Ndërsa udhëtimi i Isa Mustafës si kryeministër dhe Vlora Dumoshit si shefe e kabinetit, në po të njëjtën ditë dhe relacion, një biletë kishte kushtuar 2 mijë e 36 euro bileta, apo i gjithë udhëtimi 4 mijë e 72 euro.

Biletat e Mustafës dhe Dumoshit kishin qenë ‘Business (D)’

Shpenzimet e biletave te keshilltareve te Isa Mustafes Foto: KALLXO.com
Shpenzimet e biletave te Isa Mustafes dhe Vlora Dumoshit Foto: KALLXO.com

Darka e kabinetit të Ramush Haradinajt me raki dardhe – Dokument

Një biletë aeroplani e Thaçit kushtoi sa dy biletat e këshilltarëve të tij (Dokument)

.