array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(50) "https://kallxo.com/dosja/raportet-e-zv-ministrave/"
 }
}

Anton Berisha i ankohet Haradinajt, Behgjet Pacolli po e favorizon bashkëpartiaken

Zëvendësministri në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Anton Berisha i është ankuar kryeministrit Haradinaj se ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli i ka ndarë punë...

Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Isa Xhemajlaj ka raportuar te kryeministri se ka filluar punën në MPB një muaj pasi është emëruar si zëvendë...

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Besart Jashari ka thënë që ka qenë prezent në konferencën e ftuar nga kryeministri i Kosovë...

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri Abdyl Ymeri thotë se pas emërimit kontakti i tij i parë zyrtar ka qenë me ministrin Skender Reçica.

Zëvendësministri i raporton Haradinajt për çka është informuar e njoftuar

Zëvendësministri Lulzim Leci thotë se për tre muaj është informuar dhe njoftuar për shumë çështje brenda ministrisë.

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri Vesel Makolli në nisje të raportit të tij, i tregon Kryeministrin se ndihet shumë komod, pasi që është pranuar shumë mirë nga ministri i tij.