array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(44) "https://kallxo.com/dosja/faturat-e-qeverise/"
 }
}

Me para të shtetit, Behgjet Pacolli paguan kafe e çaja në hotelin e vet

4 makiato e dy shishe ujë i kushtuan shtetit 20 euro në hotelin e Behgjet Pacolli. Në faturën e datës 9 maj 2012-të raportohet se kafet ishin pirë nga Pacolli dhe ...

Behgjet Pacolli i arsyeton shpenzimet mbi normë të hotelit për këshilltarin e tij

Një udhëtim zyrtar i këshilltarit të zëvendëskryeministrit Behgjet Pacolli për në ShBA në vitin 2011 i kushtoi buxhetit të shtetit mijëra euro.

Këshilltari i Thaçit pagoi biletën e shtrenjtë në 'Business Class'

Këshilltari i Hashim Thaçit, Bekim Çollaku, kishte paguar mbi 1 mijë euro biletë njëdrejtimëshe nga Londra në Vjenë, e nga Vjena në Prishtinë.

Kallamari, verë e 'Jagermeister' në darkën e Bujar Bukoshit me para të shtetit

Një  drekë zyrtare e ish- zëvendëskryeministrit të Kosovës, Bujar Bukoshi, i kushtoi buxhetit të shtetit 139 euro e 80 centë.

Qeveria pagoi për faturat e humbura të këshilltarit të Thaçit

Lirim Greiçevcit, ish këshilltarit të ish-kryeministrit Hashim Thaçi, i kishin humbur faturat e shpenzimeve në udhëtimin e tij në Londër.

VIDEO - Beteja 6 vjeçare gjyqësore për faturat e luksit të Thaçit si kryeministër

Verëra e raki të shtrenjta, ushqime deti të përcjella me fruta e ëmbëlsira, janë vetëm disa nga shpenzimet e faturuara në kohën e Hashim Thaç...