array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri Besim Demi thotë nuk i ka përfshirë në raport takimet e përditshme dhe pjesëmarrjen në konferenca e evente të ndryshme, por vetëm ato çë...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Zëvendësministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi thotë se ka vënë kontakte me përfaqësuesit e një pije jo-alkoolike rreth mundësisë së tyre ...

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri Rexhep Mazrreku, në raportin e tij të punës ka thënë se është angazhuar për të jetësuar programin e tij si zëvendësministë...

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministri Resul Makreshi thotë se ka marrë pjesën në shumë debate të ndryshme dhe ka diskuar gjëra të ndryshme, por nuk ka asnjë specifikë tjetër.

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Zëvendësministrja MKRS-së, Burbuqe Bakija – Deva raportit të punës ia ka bashkangjitur mbi 104 foto.

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri Florent Hoxha raportin e tij të punës e ka quajtur ‘përmbledhje ekzekutive’, thotë se gjatë punës së tij ka pasur edhe vështirësi ...