array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Pasuria e ish- kryetarit të Kaçanikut, Xhabir Zharkut (DOKUMENT)

Ish- kryetari i Kaçanikut, Xhabir Zharku të enjten është kthyer në Kosovë pasi i iku drejtësisë për shtatë vite me radhë.

Pasuria e drejtorit të Shërbimit Korrektues

Me të dalë në pension ish-drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogaj, konkursi për të marrë postin e tij nën mbikëqyrjen e zyrës ...

'1 % e Njerëzve më të Pasur në Botë, Fitojnë 82% të Pasurisë'

Hendeku mes njerëzve super të pasur dhe pjesës tjetër të botës u zgjerua vitin e kaluar pasi pasuria vazhdonte të ishte në pronësi të një ...

1 për qind e Njerëzve më të Pasur në Botë, Fitojnë 82 për qind të Pasurisë

Hendeku mes njerëzve super të pasur dhe pjesës tjetër të botës u zgjerua vitin e kaluar pasi pasuria vazhdonte të ishte në pronësi të një ...

Ministri Pritet të Bëhet me Banesë të Re

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili me të marrë postin e kreut të këtij institucioni, ka kryer edhe obligimin ligjor të deklarimit të pasurisë pranë Agjencisë Kundër ...

Pasuria e ‘Vogël’ e Dardan Molliqajt

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj, në deklarimin e pasurisë që e ka bërë në Agjencinë Kundër Korrupsionit tregon se në bankë ka vetëm 3 mijë ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!