array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Kërkon 38 Mijë Euro nga një Dekadë Jetë të Përbashkët

Pasi gjyqtari Faton Bajrami kishte kërkuar nga A. G. dhe përfaqësuesi i saj ligjor i saj Musli Abazi korrigjimin e kërkesë-padisë për ndarje të ...

Kërkohet Korrigjimi i Padisë për Ndarjen e Pasurisë

Në gjykimin ku A. G. ka paditur ish-burrin e saj L. Rr. në lidhje me ndarjen e pasurisë së përbashkët, gjyqtari Faton Bajrami kërkoi që paditësja ...

Të Hyrat Vjetore të Rashit Qalajt

Qalaj në formularin e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK), ka deklaruar se posedon pasuri të paluajtshme në vlerë 135 mijë euro.

Kryeprokurorit i Rritet Pasuria e Paluajtshme

Aleksandër Lumezi, Kryeprokuror i Shtetit këtë vit në deklarimin e tij të pasurisë ka rritur vlerën e pasurisë së paluajtshme nga 308 mijë euro sa kishte deklaruar një ...

Ish-Bashkëshorti Ofron 1 Mijë e 750 Euro për Marrëveshje

L. Rr. i paditur nga ish-bashkëshortja e tij A. G. lidhur me pasurinë e përbashkët bashkëshortore, ofroi një shumë prej 1750 eurove në emër të veturë...

Kjo Është Pasuria e Shefit të ri të AKI-së

Referuar regjistrave zyrtarë të deklarimit të pasurisë, shefi i ri i Agjencisë së Inteligjencës ka në emër të tij vetëm një veturë.  Si sekretar i MPB-së Driton ...