Udhëtimi me biletë 'Businnes Class' i Thaçit në Amerikë

Më 16 shtator të vitit 2011, ish-kryeministri Hashim Thaçi, kishte shpenzuar afër 6 mijë euro për biletën e udhëtimit të tij për në ShBA dhe 6 mijë të ...

Abelard Tahiri konsumon levrek e verë italiane me para të shtetit

Në dosjen SaHanShefi, hulumtuesit e KALLXO.com kanë zbuluar një tjetër shpenzim të Abelard Tahirit, atëkohë shefit të kabinetit të kryeministrit Hashim Thaçi

Haradinaj i arsyeton shpenzimet e Thaçit në verëra të shtrenjta

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i ka arsyetuar shpenzimet e paraardhësit të tij, Hashim Thaçi gjatë vitit 2011-2012, të cilat janë duke u publikuar nga KALLXO.com.

Hashim Thaçi bleu cigare me pare të shtetit

Në dojen SaHanShefi hulumtuesit e KALLXO.com kanë zbuluar edhe fatura me të cilat stafi i kryeministri të atëhershëm Hashim Thaçi kishin paguar cigare.

Hashim Thaçi pagoi qindra euro për bakllavë e verë në New York

Në faturën mbi 600 dollarë, Hashim Thaci me vartës kishin konsumuar edhe bakllavë. Dy pjesë baklava në Nju Jork i kanë kushtuar kuletës së shtetit 18 dollarë, ose 15 euro.

Levrek, kallamari e verë në drekën e Hashim Thaçit

Në kohën kur Hashim Thaci ishte kryeministër, vera italiane ‘Amarone’ ishte ndër produktet më të shpeshta të konsumuara nga zyra e tij.