Darka e kabinetit të Ramush Haradinajt me raki dardhe - Dokument

21 gota raki të dardhës janë pirë në darkën e kabinetit të kryeministrit Ramush Haradinaj më 4 dhjetor të 2017-ës.

Në 2 të mëngjesit kabineti i Hoxhajt e mbushin tavolinën me peshk e verë italiane

KALLXO.com ka gjetur se kabineti i Enver Hoxhajt, zv/kryeministër në detyrë, ka shpenzuar 189 euro e 60 cent në mëngjesin e 17 nëntorit të 2017.

Skandali i ri i Enver Hoxhajt, pagoi drekë, darkë e cigare me para të shtetit edhe kur nuk ishte ministër

Enver Hoxhaj i ka paguar nga buxheti i Zyrës së Kryeministrit 2 fatura të drekave dhe darkave në vlerë 108 euro edhe pse nuk kishte pozitë në qeveri dhe rrjedhimisht nuk ...

Fatmir Limaj komandanti marakli i peshkut, mbi 1 mijë e 600 euro në dreka

Për më pak se dy muaj, në emër të zëvendëskryeministrit në detyrë, Fatmir Limaj, janë paguar 1 mijë e 633 euro e 31 cent për dreka zyrtare.

Haradinaj pasuron ‘sofrën’ me raki dardhe me para të shtetit

Një drekë e zyrës së kryeministrit, tanimë në largim, Ramush Haradinajt, më 16 nëntor të vitit 2017 kishte kushtuar 81 euro e 90 cent.

Darka zyrtare e Haradinajt ku u shpenzuan mbi 1 mijë e 200 euro

Në fillim të vitit të kaluar, më 13 shkurt, Zyra e kryeministrit, tanimë në largim, Ramush Haradinaj, pagoi një darkë 1 mijë e 2252 euro.