// E premte ORA 21:20

0

4 Mars 2019

Drogat në shkolla

droga në shkolla

Të premten, emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi emisioni për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës.

Dukuria e drogave në shkolla po shihet si shqetësuese për prokuroritë në Kosovë që merren me luftimin e këtij fenomeni.

Kryeprokurori i Ferizaj Shukri Jashari flet për luftën që prokuroria që ai e drejton po e bën në ndalimin e kësaj dukurie. Gjithashtu edhe prokurorë të prokurorive tjera flasin për mënyrën e trajtimit të lëndëve narkotike.

Zyrtarët e Prokurorisë Themelore të Prishtinës flasin për mënyrën e trajtimit të këtyre lëndëve dhe për atë se a ka ende hedhje të kallëzimeve penale ashtu siç kishte ndodhur për djalin e një prokurori special?

Ndiqni detajet se sa është numri i të arrestuarve nga aksionin policor “Stop Drogave në Shkolla”.

Emisioni sjell edhe detaje të tjera se a po arrin Policia e Kosovës të arrestojë shitësit e drogave apo vetëm përdoruesit e saj?

Ekskluzivisht për emisionin “Drejtësia në Kosovë” flet një i ri i cili në moshën 14 vjeçare, kur ishte nxënës, kishte filluar ta përdorë marihuanën.

Dhe në fund te emisionit mund të ndiqni Rubrikën “Policia” me aksionet më të fundit të Policisë së Kosovës.

NDËRLIDHUR

punësimet partiake
 

Kryeshefi që ‘simpatizon AAK’-në flet për punësimet e familjarëve të njerëzve të afërt me politikën – VIDEO

Gazeta Jeta në Kosovë ka raportuar gjatë ditës së djeshme për punësimet me kontrata të veçanta që janë bërë në kompaninë regjionale “Pastrimi”. Në këtë kompani në muajt e fundit janë punësuar rreth 60 persona me kontrata mbi vepër. Në këto kontrata figuron edhe emri i djalit të deputetit të AAK-së, Muharrem Nitaj, emri i […]

Papunësia në Kosovë
 

Banka Botërore: Papunësia në Kosovë është 29 për qind

Në raportin “Trendet e Tregut të Punës në Ballkanin Perëndimor 2019” të Bankës Botërore dhe Institutit të Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare, thuhet se papunësia në Ballkanin Perëndimor ka shënuar ulje, duke rënë në 15.3 për qind nga 16.2 për qind sa ishte vitin paraprak. “Papunësia ka shënuar një ulje historike në shumicën e vendeve […]

lajm
 

Dorëhiqet presidenti i Kazakistanit, pas 28 viteve në pushtet

Presidenti i Kazakistanit, Nursultan Nazarbaev, ka dhënë dorëheqje pas afro 30 vjetëve në detyrë, por do të vazhdojë të kryesojë partinë në pushtet si dhe do të mbajë postin e tij si kryetar i Këshillit të Sigurisë. “Unë kam vendosur të përfundoj detyrën time si president”, tha Nazarbaev në një fjalim televiziv drejtuar kombit. “Populli […]

TË FUNDIT

punësimet partiake
 

Kryeshefi që ‘simpatizon AAK’-në flet për punësimet e familjarëve të njerëzve të afërt me politikën – VIDEO

Gazeta Jeta në Kosovë ka raportuar gjatë ditës së djeshme për punësimet me kontrata të veçanta që janë bërë në kompaninë regjionale “Pastrimi”. Në këtë kompani në muajt e fundit janë punësuar rreth 60 persona me kontrata mbi vepër. Në këto kontrata figuron edhe emri i djalit të deputetit të AAK-së, Muharrem Nitaj, emri i […]

Papunësia në Kosovë
 

Banka Botërore: Papunësia në Kosovë është 29 për qind

Në raportin “Trendet e Tregut të Punës në Ballkanin Perëndimor 2019” të Bankës Botërore dhe Institutit të Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare, thuhet se papunësia në Ballkanin Perëndimor ka shënuar ulje, duke rënë në 15.3 për qind nga 16.2 për qind sa ishte vitin paraprak. “Papunësia ka shënuar një ulje historike në shumicën e vendeve […]

Tash

NA NDIQNI

Banka Botërore: Papunësia në Kosovë është 29 për qind

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend