// E premte ORA 21:20

Tash

NA NDIQNI

 •  

  Rrëfimi për biznesin e tokave

  28/05/2018- (0 min) - 0 SHIKIMENë pjesën e dytë të hulumtimit “Biznesi i Bombave”, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për veprimet e Prokurorisë së Shtetit pas deklaratave të Artan Avdullahut për bombat në Prishtinë. Hulumtimi zbardh vendimin e Prokurorisë për t’i nisur hetime në…

  Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë” u transmetua intervista me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Në këtë intervistë, Jashari foli për hetimin që ky institucion e ka bërë pas arrestimit dhe deportimit të gjashtë shtetasve turq. Jashari thotë se ka psur një varg shkeljesh në operacionin e arrestimit. Për më shumë, ndiqeni intervistën:

  Shiko videon

  Një hulumtim mbi dyvjeçar i “Drejtësia në Kosovë” ka zbuluar rrugëtimin se si një lëndë e drogës ku i dyshuar ishte djali i një prokurori special është mbyllur në Prokurorinë e Prishtinës. Hulumtimi ofron detaje për djalin e prokurorit i cili ishte arrestuar në posedim droge dhe edhe përkundër faktit se kishte pranuar fajësinë lënda e tij ishte mbyllur nga prokurorja Arbëresha Shala- Rraca. Hulumtimi zbardh lidhjet e prokurorit special me prokurorinë e Prishtinës ndërsa ofron të dhëna kur Prokuroria…

  Shiko videon
   

  Vjedhja Tatimore

  16/04/2018- (0 min) - 0 SHIKIMENë edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi reportazhin ekskluziv nga operacioni i fundit i Prokurorisë së Shtetit në hetimin e një rrjeti të organizuar të cilët dyshohen se vodhën miliona euro tatime. Operacioni është zhvilluar në katër…

   

  Gjobat e Kontestueshme të Policisë

  09/04/2018- (0 min) - 0 SHIKIMEKëtë të premte, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin se a kanë bazë ligjore që Policia e Kosovës të shqiptojë gjoba trafiku deri në 500 euro në vendin e ngjarjes. Çka thotë policia për këto dënime? A rrezikojnë këto dënime…

 •  

  Minj të Ngordhur në Fabrikën e Mishit

  25/03/2018- (29 min) - 0 SHIKIMENë një reportazh ekskluziv i cili u transmetohet këtë të premte, emisioni “Drejtësia në Kosovë” trajtoi temën e mishit të importuar nga Belgjika. Reportazhi sjell rrëfimin nga prokurorët e Prizrenit, të cilët janë duke hetuar këtë skandal. Në filmimet ekskluzive,…

  Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin ekskluziv që tregon se si janë shpenzuar fondet publike nga ana e Komunës së Rahovecit. Hulumtimi sjell detaje të projektit për instalimin e ujit të pijes në 5 fshatra të Rahovecit që kushtoi 412 mijë euro, ndërsa gypat kishin filluar të plasariten menjëherë pas lëshimit të ujit. Poashtu do keni mundësi të shihni detajet se si u pranua teknikisht një projekt i cili nuk funksionoi dhe si u desh të investohen mijëra euro për…

  Shiko videon

  Në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ u transmetua hulumtimi rreth pengimit të një investitori për të investuar në Kosovë. Në hulumtim transmetohen bisedat telefonike ku investitori nga diaspora kërcënohet për t’u tërhequr nga privatizimi një lokali. Si po pengohen investitorët e tjerë për të investuar në Mitrovicë? Si shpjegohet fakti që kërcënuesi ende nuk është gjykuar nga drejtësia? Çfarë provash pretendohet të jenë zhdukur në kërcënimet ndaj investitorit Fluder? Çka thotë ai për kërcënimet që iu bënë atij? Pse lokali në…

  Shiko videon
   

  Tregimi për Mbrojtjen e Afërt të Policisë

  21/02/2018- (42 min) - 73158 SHIKIMEKëtë javë në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ u transmetua emisioni ekskluziv për Njësitin e Mbrojtjes së Afërt të Policisë së Kosovës. Si u planifikua dhe si u realizua mbrojtja e institucioneve të Republikës së Kosovës në ditën e shpalljes së…

   

  Dështimi në Hetimin e Vdekjes në QKUK

  12/02/2018- (33 min) - 5880 SHIKIMENë emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ u transmetua hulumtimi për dështimin e Prokurorisë së Shtetit në hetimin e vdekjes së 36 vjeçares, Sabrije Fazliu. Si vdiq nëna e dy fëmijëve dhe pse ende nuk është saktësuar përgjegjësi? Në çka dyshon Kryeinspektorja…

 •  

  Borxhi i ‘Lesna’-s Ndaj NPB-së

  28/01/2018- (31 min) - 3092 SHIKIMEEmisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin ekskluziv rreth kontestit financiar të Ndërmarrjes Publike Banesore dhe kompanisë “Lesna”. Hulumtimi sjell faktet se si në vitet e para të pasluftës, Ndërmarrja Publike Banesore kishte lidhur kontratë me kompaninë “Lesna”, për kryerjen e…

  Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte rrëfimet ekskluzive të atyre që pësuan nga plumbat qorr. Si e komentojnë ata qëndrimin e hapur të kryeministrit Ramush Haradinaj, i cili u doli në mbrojtje vartëseve të tij që u filmuan duke gjuajtur me armë zjarri? Emisioni sjell rrëfimin ekskluziv të nënës na Prizreni të cilës i vdiq djali nga plumbat qorr para derës së shtëpisë. Në intervista të ndara rrëfejnë për përjetimet e tyre edhe të plagosurit të terë nga plumbat qorr. Si…

  Shiko videon

  Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin i cili tregon për gjendjen në të cilën jetojnë shumë gra në Kosovë, sidomos për ato gra të cilat nuk kanë prona të regjistruara në emrin e tyre. Hulumtimi flet për problemet në vonesat në plotësimin dhe zbatimin e legjislacionit, ku  hyjnë edhe shumë ligje që rregullojnë të drejtat pronësore dhe procedurat për të fituar të drejtën themelore, atë të trashëgimit të pronës. Poashtu të gjeturat në teren dëshmojnë se gratë viktima të dhunës…

  Shiko videon
   

  Amnistia e Korrupsionit

  10/12/2017- (32 min) - 1003 SHIKIMEEmisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte transmetoi hulumtimin që flet për dështimin e gjyqësorit në luftën kundër korrupsionit. Hulumtimi i sontëm solli edhe deklaratat e krerëve të gjykatave më të larta, Supremes dhe Apelit lidhur me rastet e korrupsionit të nivelit…

   

  Drejtësia në Veri

  03/12/2017- (34 min) - 2433 SHIKIMEEmisioni “Drejtësia në Kosovë” kësaj radhe sjell hulumtimin që flet për funksionimin e Gjykatës Themelore të Mitrovicës pas emërimit të gjykatësve nga komuniteti serb. Në intervistën ekskluzive për emisionin “Drejtësia në Kosovë”, kryetari i ri i kësaj Gjykate, Nikolla Kabashiq,…

Reklamë

Të tjera

 

Intervistë: Enver Peci

17/03/2018 - (0 min) - 0 SHIKIME
 

Hulumtimi për Dosjet e Hagës

12/03/2018 - (37 min) - 1850 SHIKIME
 

Gypat që Dogjën Mijëra Euro

04/03/2018 - (40 min) - 11766 SHIKIME
 

Kërcënimi i Investitorit nga Zvicra

25/02/2018 - (33 min) - 8807 SHIKIME
 

Tregimi për Mbrojtjen e Afërt të Policisë

21/02/2018 - (42 min) - 73158 SHIKIME
 

Dështimi në Hetimin e Vdekjes në QKUK

12/02/2018 - (33 min) - 5880 SHIKIME
 

Borxhi i ‘Lesna’-s Ndaj NPB-së

28/01/2018 - (31 min) - 3092 SHIKIME
 

Mesazhi për Dëshmitarët e Speciales

20/01/2018 - (39 min) - 5532 SHIKIME
 

‘Drejtësia në Kosovë’, Më të Mirat e 2017

29/12/2017 - (35 min) - 1419 SHIKIME
 

Viktimat e Plumbave Qorr

23/12/2017 - (30 min) - 11488 SHIKIME
 

Gratë, Viktimat e Pabarazisë

17/12/2017 - (33 min) - 6357 SHIKIME
 

Amnistia e Korrupsionit

10/12/2017 - (32 min) - 1003 SHIKIME

Send this to a friend