Dëshmitë se AKI planifikoi për 17 ditë arrestimin e Gylenistëve në Kosovë

Dëbimi i gjashtë shtetasve turk nga Kosova nuk ishte i rastësishëm,  institucionet e Kosovës për ta organizuar këtë plan me 31 shkelje ligjore, kanë punuar 17 ditë. Ndonëse për këtë plan të painformuar ishin deklaruar krerët e shtetit, kryeministri Ramush Haradinaj, presidenti Hashim Thaçi si dhe kryeparlamentari Kadri Veseli. Në bazë të raportit të ekspertit … Continue reading Dëshmitë se AKI planifikoi për 17 ditë arrestimin e Gylenistëve në Kosovë