Dëmtohen Objektet e Qeverisë dhe Ministrisë së Kulturës

Gjatë dy ditëve të kaluar, objekti i Qeverisë së Kosovës dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit kanë pësuar demolime nga persona të panjohur.

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje në mesditë, një person ka hedhur një gur me të cilin e ka dëmtuar një xham të Qeverisë së Kosovës.

Po ashtu, në orët e vona të datës 4 shtator, objekti i Minstrisë së Kulturës është vandalizuar me një mbishkrim me sprej.

Sipas raportit ditor rreth të dy këtyre rasteve nuk ka ende të arrestuar ndërkaq policia po vazhdon hetimet.

06 Shtator 2017 - 11:59

Doruntina Baliu 06/09/2017 - 11:59
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend