Greg Delawie - Foto: KALLXO.com

Delawie: Të drejtat e njeriut sfidë për Kosovën

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, në një postim të tij të sotëm në “Twitter” ka thënë se të drejtat e njeriut dhe elementet fondamentale të demokracisë mund të jenë sfida për Kosovën por edhe privilegje.

“Një mundësi për të ia kujtuar vetës që të vlerësojmë vlerat e lirisë dhe të respektojmë të drejtat e njeriut dhe elementet esenciale të demokracisë. Këto mund të jenë një sfidë por po ashtu privilegj për çdo shtet të ri, në veçanti për Kosovën”, ka shkruar Delawie.

15 Shtator 2018 - 18:30

RTK 15/09/2018 - 18:30
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend