Caktohet data e gjykimit të Pal Lekajt

Pasi që Gjykata e Apelit ka kthyer në rivendosje rastin e ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerëve, për vepra që ndërlidhen me korrupsion, Gjykata e Gjakovës për këtë rast ka caktuar datën 3 janar. Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar gjyqtari i rastit Shaqir Zika. Prokuroria pretendon se këto vepra janë konsumuar në … Continue reading Caktohet data e gjykimit të Pal Lekajt