Bora Jashtësezonale Bllokon Sarajevën

Trafiku i bllokuar dhe ndërprerjet e rrymës befasuan shumë qytetarë të Bosnjës si pasojë e borës që ra natën mes të martës dhe të mërkurës.

Bora e papritur shkaktoi bllokadë trafiku dhe rrëzim të drunjve për shkak të peshës. Pastruesit e rrugës kanë punuar intensivisht gjatë tërë natës.

Bora shkaktoi telashe gjithashtu edhe në furnizimin e Sarajevës me ujë.

Shikoni fotografitë më poshtë të agjensisë Anadolu nga rrugët e Sarajevës gjatë natës së mbrëmshme dhe paradites së sotme:

19 Prill 2017 - 13:47

BIRN 19/04/2017 - 13:47
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend