Pllaka e rënë në Pallatin e Drejtësisë | Foto: KALLXO.com

Bie Një Pllakë e Tavanit në Pallat të Drejtësisë

Një pllakë e tavanit ka rënë sot në një zyrë të Pallatit të Drejtësisë.

Pllaka është thërrmuar në tërësi në dysheme, në një zyrë të Gjykatës Themelore në Prishtinë, ndërsa ka shkaktuar dëme të vogla materiale.

Nga kjo rënie e pllakës nuk ka të lënduar.

Kryetari i Gjykatës Themelore të Prishtinës Hamdi Ibrahimi nuk deshi ta komentojë rënien e kësaj pllake.

KALLXO.com ju sjell fotografi të pllakës së rënë në dysheme dhe dëmeve që ajo shkaktoi.

pallati1 pallati5

Edhe më 7 korrik të vitit të kaluar kishin rënë pllaka të tavanit në pjesën e Pallatit të Drejtësisë ku është e vendosur Gjykata e Apelit.

pallati6 pallati7 pallati8 pallati9

Bien Pllaka të Tavanit në Pallatin e Drejtësisë

Në një pjesë të këtij pallati edhe uji kishte depërtuar në shkurt të vitit të kaluar, ndërsa KALLXO.com ka shkruar edhe për problemet me ashensorë.

Ashensori i Lëshon Katër Punëtorë në Pallatin e Drejtësisë

Flet Gjyqtari që u Ngujua në Ashensorin e Pallatit të Drejtësisë

Punonjësit e pallatit janë ankuar dhe kanë protestuar edhe për mungesë oksigjeni, pasi ky kompleks ku janë vendosur institucionet e sistemit të drejtësisë është pa dritare dhe i tipit të mbyllur, ndërsa furnizohet me ajër me anë të sistemit të ajrosjes.

“Jeta në Kosovë” më 2 qershor shfaqi emisionin që iu kushtua Pallatit të Drejtësisë ku u dhanë detaje se si duhet të mirëmbahet sistemi i ajrosjes.

https://www.youtube.com/watch?v=fm_tKth1ORo

23 Qershor 2016 - 12:53

Labinot Leposhtica 23/06/2016 - 12:53
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend