BE, përmes Hahn, i kthehet sërish idesë për ndryshim kufijsh Kosovë – Serbi

Johannes Hahn-it, komisionerit të Bashkimit Evropian për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat për Zgjerim, i duket Uashingtoni “interesant”, raporton The Washington Post. Ballkani perëndimor dallon edhe në një mënyrë tjetër. Në luftërat e viteve 1990 dhe pasojat e tyre, Uashingtoni ka udhëhequr në rajon, e jo Brukseli. Sot, Hahn thotë, e kundërta është e vërtetë. … Continue reading BE, përmes Hahn, i kthehet sërish idesë për ndryshim kufijsh Kosovë – Serbi