Banorët e Orllanit kërkojnë ujë nga liqeni i Batllavës

Banorë të fshatit Orllan të Podujevës janë mbledhur sot para objektit të Ministrisë së Mjedisit dhe Zhvillimit Hapësinor për shkak të mungesës për ujë të pijshëm. Orllani është një fshat në komunën e Podujevës brigjet e të cilit lagen nga liqeni i Batllavës që e furnizon me ujë pjesën më të madhe të rajonit të … Continue reading Banorët e Orllanit kërkojnë ujë nga liqeni i Batllavës