array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Zgjim Sefa

Zgjim Sefa

Zgjim Sefa ka studiuar drejtësinë në Fakultetin Juridik – Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Angazhimi i tij si gazetar në KALLXO.com ka filluar në muajin korrik të vitit 2021.

Momentalisht është në detyrën e gazetarit dhe tash për të, KALLXO.com është pjesë e rëndësishme në karrierën e tij profesionale.

Është i pasionuar për çështje dhe tema në fushën e drejtësisë dhe monitorimin e tyre, për tema socialo-politike dhe hulumtimin e tyre duke mos anashkaluar ato për papunësinë, rrezikimin e të drejtave të qytetarëve të Kosovës apo rrezikimin e interesave të përgjithshme si dhe tema tjera me rëndësi për shoqërinë.