array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Valdet Salihu

Valdet Salihu

Valdeti ka mbi tetë vjet përvojë dhe ekspertizë në prodhimin e dokumentarëve dhe reklamave. Ai iu bashkëngjit organizatës BIRN në vitin 2012 si Producent. Valdeti është përgjegjës për xhirimin, redaktimin dhe prodhimin e programit televiziv “Drejtësia në Kosovë”. Valdeti gjatë punës së tij fitoi tri çmime antikorrupsion. Para se t’i bashkohej Drejtësisë në Kosovë ekip, Valdeti ka punuar për organizata të ndryshme dhe kompani mediale në Kosovë dhe Kanada. Valdeti mban një diplomë nga Shkolla e Filmit në Toronto.