array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Tringa Rruka

Tringa Rruka

Tringa Rruka juriste e diplomuar në Fakultetin e Evropës Juglindore  (SEEU) në Tetovë- Maqedoni. Ajo i është bashkuar ekipit të KALLXO.com në prill 2018 si Monitoruese e Sistemit të Drejtësisë, me fokus të veçantë në Gjykatën dhe Prokurorinë Themelore të Gjakovës.

Ka përfunduar edhe provimet e studimeve posdiplomike-master në të njëjtin fakultet në lëmin civilo-juridik dhe pret të diplomojë.

Më parë ka punuar si praktikante në zyrë avokature.

Dënohen me gjobë, nëntë të akuzuarit për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

I ekstraduari nga Italia ballafaqohet me ekspertin mjeko-ligjor

Apeli vërteton vendimin e gjykatës së Gjakovës ndaj ish-shefit të Shërbimeve Publike në Malishevë

Ia mori 2650 euro për t`ia liruar nga burgu familjarin, gjykata merr këtë vendim ndaj të dyshuarit

Rritja e dënimit ndaj Pjetër Ndrecajt, ky është arsyetimi i Apelit

Apeli kthen në rigjykim rastin e ish-zyrtarit të gjendjes civile në Gjakovë

Gjakovë, vidhet arka për bamirësi në Xhaminë e Qylit- FOTO

Pesë ditë afat për dhënien e fjalës përfundimtare në rastin e padisë ndaj Mimoza Kusari - Lila

Dëgjohen dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-inspektorit të ATK-së

Dënime me kusht dhe ato plotësuese për Lekajn dhe grupin, për veprimet e periudhës 2008-2014

Pal Lekaj dënohet për keqpërdorim detyre

Dënohet gjeodeti i komunës së Rahovecit për falsifikim

Prizren – Dënim me burg e gjobë ndaj një personi për vjedhje të rëndë

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit

I pandehuri pranon akuzën dhe pendohet