array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Rrahman Ramaj

Rrahman Ramaj

Rrahman Ramaj ka përfunduar studimet BA në Banka, Financa dhe Kontabilitet, në Fakulteti Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, dhe aktualisht vazhdon studimet master në Menaxhment dhe Informatikë në po të njëjtin universitet. Rrahmani filloi si Analist Financiar në BIRN në 2014 dhe pas shprehjes së entuziazmit të tij për raportim gazetaresk, tani shkruan edhe artikuj për KALLXO.com. Rrahmani monitoron shpenzimin e parasë publike përmes analizimit të kontratave të ndryshme dhe raporteve të auditimit për Komunat në tërë Kosovën. Madje, analizat e financave për të ngjajnë me pikturat mozaik, që është e preferuara e Rrahmanit. Rrahmani është bashkë-autor i raportit të Monitorimit të Prokurimit Publik “Arka e Favoreve” i cili u publikua në shkurt të vitit 2015. Me pak fjalë, dashuria e dytë e Rrahmanit janë numrat (duke marrë parasysh që është i martuar dhe ka dy fëmijë).

BQK e përkushtuar t’i zbatoj rekomandimet e dala nga raporti i FMN-së

FMN: Ekonomia e Kosovës pësoi rënie 6% në 2020-ën, duhen dy vite për t`u rikthyer në pikën para pandemisë

KQZ-ja nuk i publikon kontratat për zgjedhjet e 14 shkurtit

Bien për 2.1 % çmimet në inputet bujqësore në Kosovë

Mbi 30% e qytetarëve Suharekës votuan deri në ora 15:00

Gastronomët: Shtrëngimi i masave pas zgjedhjeve mund të çojë në përshkallëzim të veprimeve

Mbi 309 milionë euro deficiti tregtar vetëm në muajin dhjetor 2020

BURIMI: Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK)

Rreth 200 biznese më pak të regjistruara në 2020-n, u shuan mbi 1,300

Fiton tenderin për telefonë mobilë, më pas nuk i përgjigjet Komunës në telefon

KQZ jep tender mbi 184 mijë euro për fletëvotimet e zgjedhjeve të 14 shkurtit

Nga jetesa me qira tek të hyrat nga qiraja, pasuria e kandidatëve për shef të Qeverisë

Foto: Klubi i Prodhuesve të Kosovës

Prodhuesit e Kosovës dhe MZhR-ja me memorandum bashkëpunimi

Votat që kandidatët për kryeministër i morën në komunat e tyre

Rreth 888 qendra votimi do bëhen gati për zgjedhjet e 14 shkurtit

Bizneset e vogla investueset më të mëdha në afarizmin e tyre