array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Rrahman Ramaj

Rrahman Ramaj

Rrahman Ramaj ka përfunduar studimet BA në Banka, Financa dhe Kontabilitet, në Fakulteti Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, dhe aktualisht vazhdon studimet master në Menaxhment dhe Informatikë në po të njëjtin universitet. Rrahmani filloi si Analist Financiar në BIRN në 2014 dhe pas shprehjes së entuziazmit të tij për raportim gazetaresk, tani shkruan edhe artikuj për KALLXO.com. Rrahmani monitoron shpenzimin e parasë publike përmes analizimit të kontratave të ndryshme dhe raporteve të auditimit për Komunat në tërë Kosovën. Madje, analizat e financave për të ngjajnë me pikturat mozaik, që është e preferuara e Rrahmanit. Rrahmani është bashkë-autor i raportit të Monitorimit të Prokurimit Publik “Arka e Favoreve” i cili u publikua në shkurt të vitit 2015. Me pak fjalë, dashuria e dytë e Rrahmanit janë numrat (duke marrë parasysh që është i martuar dhe ka dy fëmijë).

Komuna Prizrenit ndau 30 mijë euro, për vizitë studimore në Dubrovnik të Kroacisë

Anulohet tenderi mbi 5 milionë euro për sistemin e menaxhimit të trafikut në qiell

Burimi: www.pixabay.com

Qeveria angazhoi ekspert gjerman për strategjinë për zhvillimin e industrisë në Kosovë

ZKM me tender për botimin e një libri për ekonomi në shqip

Burimi: Agjencia e Statistikave te Kosovës (ASK)

Në 2021-ën, Kosova shënoi rritjen më të lartë ekonomike që nga shpallja e pavarësisë

FMN: Kosova iu përgjigj me shpejtësi goditjeve të ekonomisë nga pandemia e rritja e çmimeve

Nënshkruhet kontrata, MPB pritet t’i furnizojë komunat me certifikata të gjendjes civile

Me gjyq dhe përmbarues, buxhetit të shtetit ju morën rreth 52 milionë euro

Komuna e Prishtinës nis tenderimin për panairin e prodhimeve vendore 'Blej shqip 2022'

Komuna e Istogut me sistem elektronik për bujqësi, tenderohen 35 mijë euro për platformën 'e-Bujku'

Shteti e përmbylli vitin 2021 me mbi 191 milionë euro borxh ndaj bizneseve

Prodhuesit e Kosovës, përkrahin shfuqizimin e vendimit që ndalonte eksportin e produkteve esenciale agro-ushqimore

Industria në vend u ballafaqua me rënie të furnizimit me rrymë, gaz e avull, në muajin qershor 2022

Dogana pritet të furnizohet me 10 vetura të reja, tenderon 350 mijë euro

Mbi 37 mijë vizitorë vendas e të huaj qëndruan në hotelet e Kosovës në muajin qershor