array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Ramize Hyseni

Ramize Hyseni

Si çdo organizatë që nuk funksionon pa asistencë po ashtu edhe BIRN Kosova e ka një asistente administrative, Ramizen. Ndihmën dhe nevojën që ka për të pjesa tjetër, e dëshmon përvoja e saj 8-vjeçare në organizatë, krahas përvojës 13 vjeçare në institucione të tjera. Ramizja fillon punën çdo ditë me moton “privilegj jetësor është të jesh vetvetja”.