array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Qëndresë Mustafa

Qëndresë Mustafa

Qëndresë Mustafa është gazetare në Internews Kosova, që hulumton nga viti 2013. Ajo ka përfunduar studimet në fushën e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe po përfundon studimet master. Edhe pse ka lindur shumë larg periudhës së Gutenbergut, ajo që e vogël ka zhvilluar dashurinë për makinën e shkrimet që tingëllonte çdo ditë nga i ati andaj vendosi të studionte gazetarinë që të shkruante më shumë. Ka lindur në vitin 1984, kur Verona A. C ka qenë kampione e Italisë, por megjithatë ajo mbetet tifoze e Milanit. Ajo ka përvojë në fushën e gazetarisë pothuajse një dekadë, gjë që bie në kundërshtim me thënien se: “Gazetaria është një profesion i mirë nëse braktiset me kohë”.