array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Përparim Isufi

Përparim Isufi

I është bashkuar BIRN-it në maj të vitit 2014 dhe aktualisht punon si redaktor përgjegjës në KALLXO.com.

Puna e tij kryesore është redaktimi i lajmeve dhe hulumtimeve si dhe mbështetja në produktet tjera të organizatës.

Përparimi ka punuar për 13 vjet në gazetari në disa media të Kosovës. Ka filluar në fund të vitit 1999 në të përditshmen Zëri, për të vazhduar në gazetën Express, TV ALSAT e portalin Lajmi.net.

Për më shumë se tri vjet ka punuar edhe në Misionin e OSBE-së në Kosovë si Asistent në Zyrën për Informim të Misionit.

Është pak vështirë të komunikohet me të një ditë pas humbjes së Arsenalit.